Julshopping - ett rofyllt och trevligt inslag i vardagen

Igår var dagen D

Igår skulle julklapparna inhandlas


Som tur är hade jag inte många på inköpslistan

Ett par till barn i min släkt hade lett till nervöst sammanbrott

Så tack samtliga släktingar för att ni förespråkar safesex

Ert användande av skydd räddade en del av min julfrid


Jag funderar därför seriöst på att skicka in en motion till riksdagen om diverse ordningsregler för hur julshoppingen skall genomföras. Inga större förändringar kommer att föreslås:


  1. Inga barnvagnar är tillåtna inom stadskärnan mellan den 20-28 december. Eventuella undantag kan få göras mot en enorm tullavgift, likt den bilar belastas med i Stockholm.
  2. Pensionärer som har all jävla (det ordet kommer eventuellt att strykas innan motion skickas in) tid i världen till att handla sina julklappar på annan tidpunkt bör eskorteras långt bort från stadskärnan, förslagsvis till Ytterhogdal, för både ditt, mitt och deras bästa.
  3. Alla människor som tycker att de halvkänner varandra (man har inte setts på 7år men möts av en slump på stadens gator under julruschen) behöver inte inleda en konversation i steget. Ett "Hej" räcker. På sin höjd "God Jul". Men allt annat, likt, "Hur är det med dig nuförtiden?" eller "Hur är läget" går fet bort. Denna bisarra artighetsbedrövelse leder till otakt i gångtempot och förorsakar därmed krockar av diverse slag. Slutligen, till alla er som försökte med denna manöver med mig, det finns en anledningen till att vi inte pratat med varandra på 7 år. Tror du då att jag ska stanna för att berätta om mitt liv för dig? Troligen inte, va fan frågar du för då?

PS. Kroppen vann igår. Gick ner på stan och svepte två öl för att sedan gå hem igen. Fick känna pulsen jag behövde. Tack Kroppen för att du finns. .DS.


Kommentarer
Postat av: Gurra

Tur att en annan har mycket kropp och lite skalle. Annars skulle man aldrig klara sig.

2007-12-22 @ 15:13:24
Postat av: Jannice

Som shopaholic & medmänniska önskar jag lägga till ett litet något till punkt tre. Dessa människor som inte har setts på sju år, får inte stanna vid följande: rulltrappor, ingångar (av alla slag) eller mitt på gatan.
Är det OK att få med det?

2007-12-22 @ 15:18:38
URL: http://yanie.blogg.se
Postat av: Moncen

Jag håller med dig!!! Fyyyy faan för julhandel och galna mammor och sega pensionärer.... Håll till Höger i speedway som vi brukar säga på donken hehe

2007-12-22 @ 20:27:04
Postat av: Annchen

Jannice tog orden ur min mun. Uppenbarligen fördelar sig hjärnceller på ett konstigt sätt när man omges av mycket människor och att blockera framfarten för andra upplevs uppenbarligen som helt naturligt. Jag begår ofta misstaget att vänta in eventuell medtrafikant i folkvimmel, vilket resulterar i att de kommer långt före mig. Jag är antagligen alldeles för mjuk. Behövde i vilket fall bara skaffa en julklapp i år, vi har lottat vem man ska köpa till, så får vi en var. Det är tur, för mina hjärnceller har uppenbarligen (hur många gånger ska jag använda det ordet i det här inlägget?) anslutit sig till folkvimlets gemensamt inpantade förvaring. Jag kan inte ens skriva längre. Därför slutar jag nu.

2007-12-22 @ 22:31:27
URL: http://naktergalning.blogg.se
Postat av: W

Man kan även agera intelligent och se till att allt är klart innan novemberlönen kommer. Aaaaaight? Boooyaakashaaaw.

HAHAHAHAHAAAAHHHAAHHAAAAAAAAAAA etc

2007-12-23 @ 02:04:18
URL: http://romochcola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0