JJ - lika oförutsägbar som en krognota

För två dagar sen berättade JJ för mig att måndagen den 5 november skulle bli en vändpunkt i hans liv. Jag kan väl inte säga att jag misstrodde honom, men min entusiasm bubblade inte direkt. Han var däremot övertygad om att detta skulle ske, bland annat med hjälp av följande schema:


-         Morgonpromenad 7-8

-         Gröt med banan 8-9

-         Plugg 9-12

-         Lunch på Saluhallen i Uppsala 12-13

-         Plugg 13 - 16

-         Träning 16 - 18

-         Middag 18 - 19

-         Fritid & Film 19 - 23


Att han lyckats bibehålla sitt schema, nu två dagar senare, är väl ingen skräll. Att han däremot skickade ett mms till mig igår, med en bild av sig själv, var däremot förbryllande.


Allt hår var borta

Han hade rakat sig!


Om detta hade genomförts av en vanlig människa hade jag inte lyft på ögonbrynen. Men när JJ, som är mer utseendefixerad än Peter Siepen, väljer att beträda rollen som Skalle-Per blir jag chockad.


 Jag försökte snabbt leta svar i mitt hjärnkontor till detta agerande. Hur kunde en man som patenterat kommentarer såsom, "Fy fan vad snygg jag är!" & "Förstår inte varför inte tjejerna vill ligga med mig?!", raka av sig sitt kärleksbarn, garnet?!


Dessa kommentarer levererades nämligen alltid framför spegeln samtidigt som en hand drogs genom backet! För att få rätsida på denna frågeställning var jag tvungen att ringa JJ och ställa honom mot väggen.


Han förklarade lugnt och sansat att detta var ett steg i hans omvandling. Han hade nämligen varit och tittat på badmössor inför det planerade eftermiddagspasset. Normalt sett hade JJ köpt det dyraste alternativet och snabbt gått vidare i livet. Nu bestämde han sig däremot för att hår och badmössor inte alls matchade hans nya personlighet. Han skulle ju omvandlas från ytlig till jordnära.


JJ har rätt, jordnära och backet rimmar dåligt och går sällan hand i hand.

JJ valde därför rakning före badmössa.


Vissa människor snackar

Ändra agerar


Kommentarer
Postat av: Chefen

De är synd om Jim oxå, de mest synd om Jim !!!!

2007-11-06 @ 21:26:34
Postat av: Frust och stön

Vill Jim ha en kram?

2007-11-07 @ 13:50:08
URL: http://gremlins.blogg.se
Postat av: JJ

tack och bock. det var fint.

2007-11-08 @ 23:28:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0