Sprit på värmning - Sällskap över bord

Min syster, hennes man Herr Lansink och Pastor Fahlberg skulle igår inviga vintern med lite mys. Slutresultatet var inte lika mysigt. Resan tog nämligen en helt oväntad högersväng som även den mest rutinerade av kartläsare hade missbedömt.


Kvällen började däremot fridfullt. Det dracks två smygare med Capain Morgon och Cola. Efter ett par timmar var tidpunkten slagen för att testa en av två nyinköpta glöggar. Glöggen värmdes givetvis och dracks sedan ur en stor stor kopp. Samtliga deltagare ansåg att det var en mycket god skapelse. När det sedan var dags att testa den andra glöggen skickades Pastorn in i köket för att hantera uppvärmning.


Det fanns en skvätt kvar sen senaste dos. Han tyckte inte detta var något problem utan fyllde på med ny glögg. Det han råkade missa var att han istället för glögg tog Captain Morgan flaskan.


När han sedan serverade nästa stora stora kopp med "glögg" var samtliga överrens att den första var absolut godast. De pinade dock i sig det som hade blivit uppfyllt. Det är ju fult att lämna, speciellt sprit, enligt Christer Pettersson.


Som ni förstår så urartade den mysiga hemmakvällen till ett sjöslag signerat en sann pirat och rom fylla. Min syster och Herr Lansink däckade strax innan 11. Vad som hände med Pastorn finns det i skrivande stund inga klara bevis på. Men det känns som han borde ta nattvarden och be om syndernas förlåtelse innan hans spelning med TKU ikväll klockan 19 på Pipeline.

image6

Kommentarer
Postat av: A

Familjen pack slog till och blev salongs en kväll i goda vänners lag. Pastorn kan man lita på

2007-11-17 @ 18:45:15
URL: http://gremlins.blogg.se
Postat av: chifen

Jag erkänner ikke !!!!!!!!

2007-11-21 @ 14:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0