Framsidan kvitterar.

Läste precis Gurk The Gamblers blogg.
Hade ett stycke om mig.

"Vi gick först på Stadshuset. Precis som förra året ångrar jag mig kraftigt. Jag trivs helt enkelt inte där. För mycket folk. För ungt folk. För hög musik samt för svårt att få beställa. En rolig sak hände där.

Benny Bling Bling har tidigare sagt att han inte tror på konceptet att bjuda på grogg. Inte heller vill han bli bjuden utan föredrar att stå för sitt eget dricka. Vilket är helt okej. Av någon anledning bestämde han sig för att bryta sina principer denna kväll. Med orden "det finns en fördel med att vara så kort som mig" gav han sig in i kön, kröp under de första leden för att några sekunder senare sticka upp näbben längst fram.

Efter ett par minuter kommer han med en bricka full med Rom&Cola. Precis när han är framme lyckas han få en knuff. Resultatet blir att en av groggarna hamnar i svajning. Någon försöker rädda det glaset. Tyvärr med motsatt effekt. Han lyckades istället välta ut alla dom andra glasen. Hela skiten for i golvet i en kakafoni av krossad is och krossat glas. Kvar blev ett glas innehållande en tiondels grogg, vilket Benny for omkring med en liten stund mumlandes att "det inte är guds mening att jag ska bjuda på grogg"."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0