Bangkok Baby. Bangkok!

Ak inte till Helsingfors.
Ak aldrig till Helsingfors.
Det kan vara helvetet pa jorden.
Fast inte varmt.

Forutom att hela stallet skriker misar bor dar dessutom finnar. Finnar ar nog det varsta folkslaget, efter israeler, som nagonsin existerat. Om du trots detta valjer att besoka detta rovhal nagon gang, vira en snusnasduk runt huvudet ala little steven. Du ar du sjukligt het och inne. Att manniskor seriost klar sig pa detta vis ar i mina ogon inte det minsta festligt! 

Det som daremot var oerhort festligt var att vi helt oplanerat traffade pa 10 gamla polare fran Sundsvall som nastan samtliga ar nerflyttade till Sthlm och som darfor var pa reunioinresa ihop. Alex, SnyggLars, Lillis, Nicke, FulJohan for att namna nagra. Vi tog givetvis tillfallet i akt och knackte ett par kalla med dessa herrar innan deras bat och vart flyg blev prioriterat.

Flumberg har varit pa ett ihallande rus sedan i fredags. Han har dessutom inte sovit en blund tills bara for en stund sedan. Mer sargad mannsika har jag sallan skadat. Just nu befinner han sig daremot i drommens varld i vart rum pa D&D Inn i Bangkok.

Jag har bott har samtliga ganger (det ar valdigt manga) jag har korsat denna stad. Trivs ypperligt. Poolen pa taket ar klockren och en valbehovlig lugn oas till ett annars konstant kaos. Ett kaos som jag dock alskar.

Nagra kommentarer som hittils snappats upp.

Nicke i Helsingfors - Det ar inte lett att vara est men det ar ballt.

Flumberg till Malaysisk familj pa flygplatsen i Helsingfors - Malaysia is SHIT! (Tanken var att saga - Malaysia is THE shit. Med en positiv klang.) Modern i familjen var mottligt nojd over den svenska darens beteende.

Flumberg till ryskkille (som satt bredvid oss pa planet och som darfor var irreterad, detta kom fram genom en spydig kommentar, over att Flumberg skulle upp och ner ur stolen var tioende minut pga av otack rastloshet i kombination med oformogenhet att somna) - Don't hate the player. Hate the game!






Kommentarer
Postat av: JJ

Jag gråter, jag får inte va med, ni har så roligt. oj oj oj

2008-09-28 @ 15:52:25
Postat av: torgnysdotter

men...men...darrande underläpp jag älskar ju helsingfors, och plötsligt känns det fel. Som att jag gjort bort mig på något vis.



Det känns tryggt att få livstecken (y).

2008-09-29 @ 07:51:08
URL: http://www.torgnysdotter.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0