Ut i det vilda

Gangstermuggen finns återigen välfylld på mitt skrivbord. Sakta men säkert närmar sig en veckas ledighet. Nu är det dock tveksamt om det blir så mycket ledigt, eftersom agendan är full av fylla.


Nu överdrev jag en smula. Men semestern börjar trots allt med en rejäl trolldrycksinvasion i form av Into the Wild, again.


Förra året bröt festen mödomshinnan med glada tillrop och lyrisk stämning. I år är det alltså dags för version nummer två. Som alltid är det svårt att överträffa mystiken kring en förlorad oskuld, men förutsättningarna finns trots allt där. Startfältet mynnar nämligen ut i en möjlig orgie. I sprit och synd.


Min semester


Anländer till Sundsvall 19:30 ikväll för vidaretransport till StaFrebodarna där Into the Wild, again dansar lös på lördagen. Stannar även i urskogen på söndag eftersom risk för ofantlig baksmälla är överhängande.


Måndagen bjuder på cykeltur i 2,5 mil från StaFrebodarna till Ljustorp. Ljustorp är födelseort för många kända individer, däribland Hon.


Stannar i två nätter och förhoppningsvis hinns både lite grillning, fiske och landsortshäng med. (Landsortshäng = Frakt till handelsbod med valfritt transportmedel. Där köpes med fördel glass eller en hängballe med svängdörrar. Kost intages vid utställt träbord i närhet till inköpsstället. Oftast finnes där även volvomaskiner med signatur 240, samt välklädda herrar i skinnväst. Stämningen är lätt grabbig och det finns en klar risk att baksätet på en av dessa bilar blir adressen för en anal våldtäkt.)


Om landsortshänget inte medför våldtäkt så firas detta med pompa och ståt på onsdagskväll i centrala Sundsvall. Finns stora möjligheter att uteserveringen på Oscar får sig ett besök.


Lätt bakis transporteras sedan min kropp mot Höga Kusten där min moder har stuga. Oklart i dag om vistelsen varar en eller två nätter. Men med tanke på att viss avslappning även borde förespråkas så kanske två nätter är att föredra?


Lördagen den 18:e innefattar återigen Sundsvall. Något inom mig säger att både Bure samt stadens krogar kommer att få sig ett besök.


Semestern (?) avslutas på söndagen med avresa mot Stockholm igen.


Trots att jag normalt sätt inte gillar att planera inför en ledighet så är jag trots allt laddad inför det som komma skall. Tror med bestämdhet att veckan kommer att innehålla massor av roligheter!


Förhoppningsvis får jag dessutom möjlighet till att träffa flertalet av er läsare igen!



(En trasmatta har sällan fått så mycket kärlek. Flumberg under fjolårets Into the Wild.)


Kommentarer
Postat av: Gremla

Ljustorp fostrar bara genier.

2009-07-11 @ 12:37:58
URL: http://cramp.se/magazine
Postat av: Benny

Visst är det underligt.

Måste vara den färska mjölken.

Eller den färska spriten.

2009-07-20 @ 11:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0