Krona - Klave

Har handlat med aktier i fem sex år. Har inte endast gjort bra affärer. Men överlag har avkastningen varit bra. Vet inte hur många gånger jag dubblat mitt lilla start kapital. Men det är många och det räckte bland annat till en lång jätte fylla i form av en jorden runt resa ett år.


Sedan hemkost hösten 07 har investeringarna varit små. Dubblade mitt då minimala kapital fram till juli 08. Därefter har jag i runda slängar tappat 30 %.


Börjar dock se en ljusning i tunneln och tänkte att det var dags att slänga in en slant igen. Plockade ut tre bolag (Nordic Mines, Digital Vision & West Sibirien Resources om det nu skulle vara någon som är intresserad - för övrigt så är det nog inte en jävel som är intresserad av detta inlägg - men det skiter jag i som upphovsman.) i slutet av förra veckan som såg intressanta ut. Väntade snällt på att den sista slanten för att min tänkta överförings skulle bli intakt, i form av lön igår.


Förde sedan över pengarna till min depå idag. Kollar snabbt upp de bolag jag tänkte handla i. Uppgång senaste veckan 29, 31 och 32 %. Rövsvett.


Finns däremot möjlighet till fortsatt uppgång inom alla fall två av bolagen. Ringde därför Doc Holliday och tänkte tipsa honom om köpläge. Han frågade hur mycket som behövdes. Svarade att ett minimum på 20 000 skulle vara aktuellt.


Motkommentaren höll sedvanlig Doc klass: Kan jag absolut tänka mig att göra. Måste dock avvakta tills denna helgs poker event i Stockholm är klart. Man vet aldrig med mig. Kan vara tom på måndag men det finns även möjlighet att jag ligger en och halv miljon plus.


När jag lägger på inser jag mitt felval av bransch.

Varför gambla med möjliga uppgångar på 20 - 50 %?

När det istället är möjligt att lägga allt på ett kort och dubbla degen direkt.

För att sedan dubbla degen igen.

Och igen.


Att risken ökar har i min hjärna föga betydelse.

Intjänade pengar är till för att omsättas på ett eller annat vis.


Ni som därför vill träffa mig i helgen får fint finna sig i att besöka mig på Casinot eller hos lokal bookie!

Puss!


Kommentarer
Postat av: Håkan

Jag har en i sammanhanget blygsam peng som jag har tänkt investera. Är du rätt man att hantera dessa slantar? Och inte i något oetiskt såsom krogen, porr eller strippor.

2009-03-27 @ 15:47:17
URL: http://barens.blogg.se/
Postat av: Kalle Kula

Ja vi skulle ju hitta nått för mina pengar med.. Är detta nått för mig? =)

2009-03-27 @ 21:41:50
Postat av: Anonym

Håkan: Jag är sannerligen rätt påg att kontakta. Finns dock överhängande risk att merparten av kapitalet placeras i oetiska och därmed kaptitalgynsamma branscher.



Kalle Kula: Så fort du ankommer från grannriket ska vi ha en dejt. Inge märkvärdigt. Ett par flaskor dompa på ÖFVREmalm så vi får in den rätta känslan.

2009-03-29 @ 17:23:35
Postat av: Håkan

Men gosse dåså, jag har funderat och insett att jag saknar moral så fram med allt oetiskt. Jag skickar över en slant nästa gång vi ses!

2009-03-30 @ 14:50:42
URL: http://barens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0