The night before christmas

Trodde först att det var en smal Monchichi som entrat scenen. Insåg dock att jag hade helt fel när det sekunden senare såg ut som att Mouth, från One trill hill, hade en förkärlek till fioler.

 

Efter närmare beskådning såg jag däremot att det varken rörde sig om något gossedjur eller någon c-kändis. Istället så var det givetvis en av Tim Burtons skapelser som dansade runt på scen. För det kan väl inte endast har varit jag som tänkte på "The night before christmas"?

 

Sagan var dock inte regisserad av Tim, istället var skapelsen signatur av norsk härkomst. En söt liten pojks till och med.

 

Kan inte påstå att jag tyckte om låten överhuvudtaget när den framfördes första gången. Vill missas att min dom var, odugligt sagoskräp. Det har däremot visat sig att jag nynnat på låten fler än 5 gånger idag.

 

Vilken drabbning.

 

Slutligen: Med tanke på hur långt bort från vinsten min favorit var kan jag inte göra annat än avsluta mitt "försöka förstå sig på bloggande" här och nu. Hädanefter skall endast ämnen som jag behärskar (fylla, fantasi och andra fabler) vidröras.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0