Ein Volk, ein Reich, ein Führer!

Fotboll intresserar inte nämnvärt.

Men VM och EM brukar uppskattas.

Denna gång har jag däremot inte sett så mycket.

 

Men när Tyskland (satans horland) och England (som på något underligt vis är en personlig favorit) igår skulle duellera fokuserade jag alla fall halvhyfsat i soffan.

 

Det som gör att undertecknad inte favoriserar tyskarna beror inte på två förlorade världskrig och en välkänd mustasch. Utan istället för folkets totala avsaknad av humor och att dess fotbollsapparat till landslag har en förmåga att vinna trots avsaknad av favoritskap, finess och fantasi. (Att de sedan 2006 spelat en fantastiskt rolig fotboll tvättar omöjligt bort dess tråkiga stämpel.)

 

Gary Lineker har förtydligat detta genom ett minnesvärt citat:

 

"Soccer is a game for 22 people that run around, play the ball, and one referee who makes a slew of mistakes, and in the end Germany always wins."

 

Med tanke på gårdagens match blev det om möjligt än mer sant. För inte nog med att de satans tyskarna vann – de hade dessutom ett gäng blindstyren till domare på sin sida.

 

Frågan man skulle vilja ställa dessa visselpipsblåsande människor är – medan Lampard gjorde mål, vad såg ni som resten av världen missade?

 

Var det några tyska donnor som flashade brösten på läktaren?

Dök tidigare nämnd mustaschklädd individ upp i det blå?

 

Allt är möjligt.

Då den tyska maskinen inte lämnar något åt slumpen.

Att manipulera domare är bara en av alla eminenta förmågor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0