Sudda sudda sudda sudda bort din sura min

Vandrar in på Allmänna Galleriet med tomma fickor. Frågar mannen i garderoben om det är okej att betala avgiften för jackan på vägen ut, så jag kunde ta ut kontanter i baren. Han svarade att det gick alldeles utmärkt.

 

Strax därefter står jag vid bardisken och beställer dubbla GT. Frågar dessutom bartendern om man kan ta ut en slant på samma gång. Hon kollar på mig med ilskna ögon och väser – Ser jag ut som en bankomat eller?!

 

Då jag såg att hon inte alls skojade förklarade jag att likviden var tänkt att täcka min skuld i garderoben på vägen ut. Hon klargjorde då först att jag gått kunde ta ut pengar nästa gång jag beställde för att sedan sucka TUNGT och ändra sig genom att kommentera att jag kunde notera på kvittot hur mycket jag ville ta ut.

 

Då notan för två drinkar var på 172 tänkte jag göra det jämt och fint och skrev således 328 kronor på raden för Extra och 500 på Totalt. Bartendern kollar först på kvittot och sedan på mig innan hon skriker (nej jag överdriver inte) – Är du dum eller?! Du kan väl för fan inte tro att du ska få ta ut sådär mycket!!

 

Jag ändrar då 328 till 128 och 500 till 300 medan min hjärna tänker - Kan det verkligen vara som så att mitt enorma uttag på 328 kronor spräcker växelkassan på ett så stort ställe som detta? Men samtidigt såg jag i bartenderns ögon att det inte var läge att diskutera. Det hade förmodligen endast lett till att jag fått kniven som hon delade citronen med stucken i halsen.

 

Medan jag tänker detta och korrigerar mina makalösa anspråk kommer hennes finger farande och landar på det kvitto jag försöker justera. Hårt far det sedan upp och ned medan hon skriker (nej jag överdriver inte) – Hur fan vore det om du lämnade lite dricks också!!

 

Förklarar då lugnt för idioten att jag hade tänkt att lämna dricks när jag väl fått mina kontanter. Men att hon nu kunde glömma varenda krona, i all evighet. Sekunden senare kommer hennes kollega, som bevittnat denna dårskap, fram. Tar henne på axeln och ber henne lugna ner sig. I det läget var hon (helt oförklarligt) på sådan kokning att hon skakade. Hon vände sig snabbt om, slet upp kassan, tar ut 300 i kontanter innan hon slutligen slänger dem på bardisken framför mig.

 

Att jag egentligen skulle ha 128 var inget jag noterade för henne. Däremot så hoppas jag, för både hennes och krogens bästa, att hon får sparken inom kort.


Kommentarer
Postat av: Marcus

Haha underbart. Bartendern skulle nog göra sig finfint i Kairos rusningstrafik.

2010-03-03 @ 22:31:19
URL: http://akutpsyk.blogspot.com
Postat av: W.

Hennes SYO-konsulent kan inte ha alla öl i sexpacket.

2010-03-04 @ 08:16:34
URL: http://romochcola.blogg.se/
Postat av: Benny

Marcus: Hon skulle förmodligen dö redan på flygplatsen. Finns risk att tantskrället till och med skulle bli uppstressad och vresig en tisdagmorgon, i sibirien.



W.: Vem har alla öl kvar i sexpacket? Sannerligen slöseri med lycka.

2010-03-04 @ 10:31:46
Postat av: Mattias

Klart tjejen skulle ha dricks, jag har betett mig värre mot dej sena Oscarskvällar & ändå fått dricks :)

2010-03-05 @ 11:05:10
Postat av: Benny

Hehehe...



Det beror mestadels på att jag är så rädd för din enorma överkropp och ditt hettsiga humör! =)



Får se när nästa ankomst till Sundsvall blir.

Som det ser ut nu kommer det dröja rätt länge.

Men när det väl blir av så tycker jag vi ska boka in en heldagsdrickning med diverse äventyr!

2010-03-05 @ 11:57:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0