JJ - cowboy & törstläpp

(Detta inlägg skrevs för exakt en vecka sedan. Brist på internet gör att det ser dagsljus nu)

Ringde JJ i onsdags. Solen var på besök och ville hänga. Samtliga plus ett par till träffades därför på en uteservering. Några timmar senare hade klockan blivit ett och vi tagit den sista ölen på ett annat hak.

 

Jag och Hon vandrade därefter de lagomt långa 122 metrarna till vår port. JJ och hans flicka tog sikte på McDonalds. Såsen skulle flöda.

 

Det enda som JJ doppade nosen i var dock en spontant köslagsmål. - Ville skydda den svage. Ville pinka in mitt nya revir har i Stockholm, förklarade JJ dagen efter.

 

Ha la dessutom till att han lyckades få med sig en gratispåse med hamburgare och strips mitt i tumultet och att han var förhållandevis nöjd över hur kvällen utvecklats sig. Stadens sheriff hade trots allt inte tagit honom och vad mer kan man begära som cowboy efter en kväll på en av stadens salooner.

 

Efter vi avslutat dialogen om att det tydligen finns gratisluncher att hämta förklarade JJ att han zippade vin och planerade kvällens föda. Bjöd bort oss med motiveringen att det är bra med vin. Trots att jag instämde tackade jag nej med tanke på bokade biljetter till Avatar och den kommande arbetsdagen.

 

Dagen efter samtalade vi åter över televerkets nät. JJ stonkade fram att han var på IKEA. Svor sedan och beklagade sig över alla idioter som också bestämt sig för att spendera en klämdag i Kamprads fotspår. Hörde omgående hans bakfulla uttal. Frågade därför om det blev mer än ett glas vin igår. JJ suckade och sa att han ramlat ner i en jätteflaska och bestämt sig för att kruta på krogen fram till fem. JJ var dock rätt nöjd, hade trots allt kunnat blivit mycket värre när en törstläpp spenderat ett arbetspass på en av stadens krogar.



Kommentarer
Postat av: jj

Hear hear.

2010-05-22 @ 21:26:29
Postat av: Benny

Med tanke på att även denna helg slutade i synd för dig så kan vi väl gemensamt konstatera att du är fastbunden i botten på en flaska.

2010-05-23 @ 21:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0