Många måsten på måndag

Har man roligt och är full ena dagen är man bakis och har tråkigt andra dagen. Drar man till fjällen på skön semester över helgen finns det hundra saker på att göra listan när man kommer hem. Varför ska livet vara så jävla medelklass hela tiden?


Idag måndag måste jag bland annat hinna med både att kliva upp, arbeta, handla mat, tvätta, städa, laga mat och se på film. Någon kanske inte tycker att se på film är ett måste. Där har någon fel. Måndagar är film, allt annat är uteslutet och därmed är det ett måste.


Bäst hittills var den kulinariska pastasåsen (räkor, musslor, lök, paprika, champinjoner i chilisås - var inte blyg, testa du också!) som jag skapade och som njöts tillsammans med tagliatelle.


Inte helt oväntat går även denna trevlighet hand i hand med sin motpol. För som jag påpekade tidigare straffas genast en rolighet med en tråkighet. Dejt med dammsugaren är pastasåsen motpol. Dammsugaren är tråkigheten materialiserad.


Kommentarer
Postat av: W

Slå sönder dammsugaren, då slipper du dammsuga. Fungerar utmärkt, dock under begränsad tid.

2007-12-17 @ 21:07:42
URL: http://romochcola.blogg.se
Postat av: torgnysdotter

jag vet! det är ju själva fan att man alltid ska straffas. Man kan ju tycka att någon enda jävla gång när livet är riktigt bra skulle ett mirakel ske och allt bara blev bättre! Teoretiskt borde det vara möjligt. Det verkar var nåt inbyggt systemfel...

2007-12-18 @ 22:15:59
URL: http://www.torgnysdotter.blogspot.com
Postat av: Annchen

Om du struntar i att gå upp så löser sig nog det andra på att-göra-listan också automatiskt ska du se... ibland får man prioritera lite ;-)

2007-12-18 @ 23:39:41
URL: http://naktergalning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0