Flickor är avundsjuka i sin natur

Dansade återigen med berusade steg på stadens gator igår

Bredvid mig med dragna vapen var Mini Sheriffen och Sundsvalls snyggaste granne

Med det startfältet blir resultatet naturligtvis succé


Nu kanske ni funderar på hur det kom sig att hon fanns med i den uttagna truppen. Svaret är inte svårare än att hon ringde och anmälde sitt intresse för berusning.


Det tråkiga för en tjej, när hon har utstrålning som få, är att andra flickor i grunden inte alls uppskattar detta. Två gånger under gårdagen kom dessa andra fram till vårt bord på Oscars och frågade hur jag kunde vara ute med henne. "Hon har ju varit med alla och är ju en blåst bimbo".


Jag kan tyvärr inte bli annat än matt på dessa uttalanden. Damen i fråga pluggar till mäklare och gör det med bravur, hon kan ju således inte vara helt blåst. Om hon sedan gillar sex är väl hennes ensak. Eller har jag missat något där?!


Frispråkig som hon är har hon dessutom redan redogjort för hur många hon har legat med. Jag anser inte att det var något fantastiskt högt antal. Så de andra har byggt upp sina åsikter på skitsnack och avundsjuka, det.... Det är lågt!


Jag måste också ta tillfället i akt och dementera era tankar. Nej, jag strulade inte med henne. Inte ens lite. Hon är tillsammans med sitt ex igen och jag har en annan mycket vacker dam i sikte.


De andras uttalanden ledde däremot till en förvandling från Benny Bling Bling till Daniel Döds Dryg. Han är verkligen inte att leka med. Två personer som råkade passera min vy fick sig en känga av honom. Den ena helt obefogad. Det ledde till att jag idag fick göra ett pittstop i Birsta på min väg mot farsdagsmiddag och be om ursäkt för att jag finns till. Motparten var förstående och ingen större skada var skedd.


Innan kvällen på Oscar avslutades hann jag även förvandlas tillbaka till Benny Bling Bling. Mest medhjälp av ett glas vin tillsammans med JR. Hon och jag har något gemensamt, båda två är barnsligt förtjust i vin. Vi blev därför förgrymmade över lampornas inträde i våra liv 03:00.


När jag sedan själv mötte sängen på Fredsgatan en halvtimme senare var jag klappkanon. Mission Accomplished!


På tal om något helt annat.

Jag har enligt en kommentar, från mitt förra blogginlägg, en hemlig beundrare.

Tror aldrig jag har haft det förut.

Jag är därför nipprig som en 14 åring och maniskt nyfiken på vem denna individ kan vara.


Om du, den hemliga beundraren, läser detta.

Ge dig till känna.

GENAST!


Kommentarer
Postat av: JR

Låt mig säga såhär. Det är nedräkning inför fredag. Vad som händer, vad mönsterbrytaren verkligen är, säger jag inte än. Men jag kan ge dig en ledtråd. Det blir inte rött. Det blir inte ens rosa.

2007-11-12 @ 09:09:25
URL: http://yanie.blogg.se
Postat av: Glenn Åkesson

Jag vill ha igen min yxa. Och mina snickarbrallor. Och min oskuld.

2007-11-12 @ 10:24:53
Postat av: A

Man får inte tycka om sex när man är tjej. Eller man får inte ha sex iallafall.

2007-11-12 @ 10:41:53
URL: http://gremlins.blogg.se
Postat av: Tur man kan skratta åt eländet och förstå att d e egenkära Peo som hittat så denna saga. The real Glenn Åkesson

2011-06-29 @ 19:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0