Eko Eko Eko Eko

Min hjärnverksamhet har gått från halvdan innan lunch till bedrövlig nu efter. Ingen större förhoppning finns för att detta förändras de kommande timmarna. Det betyder att jag borde kompa resten av dagen för att göra något vettigare, typ se en film. Men när det kommer till komptimmar är jag snålare än min egen banks lönepolitik. Det i sin tur leder till att jag kommer att förbli sittande här fram till halv fem och vara allmänt dålig.


Helgen ser ut att bli en katastrof.

Finns ingen plan.

Ingen lust.

Ingen vilja.


Hade hjärnan varit kapabel till att visa en känsla nu, tror jag att jag skulle känna sorg. Men det är inte bara bekymmer, denna fredag den 4:e april. Dagen startades med att semester togs ut klämdagen den 2:a maj. Det ger långledigt från onsdag eftermiddag till måndag morgon. Tror jag ska åka till Stockholm (eller Åre) och förlusta mig. Kan bli en hit. Hoppas hjärnan fungerar bättre då - än nu.


Kommentarer
Postat av: Curly

Men om det är den fjärde idag (jag har verkligen stenkoll på datum) så har "Things we lost in the fire" bio-premiär idag. Hade jag varit ledig hade jag gått och sett den. Fast jag är ju å andra sidan lite småkär i Benicio del Toro, ju risigare roll desto bättre. Men Halle Berry är också med, henne är säkert du småkär i, det är alla :)

2008-04-04 @ 16:06:39
URL: http://trilska.blogg.se
Postat av: Tågmamman

Så här har det låtit varenda fredag och sen helt plötsligt ligger det fyllefilmer ute på youtube...

2008-04-04 @ 16:49:38
Postat av: Mister

hahaha. kan inget annat att skratta när jag läser tågmammans kommentar.

stockholm... åre... ? milano då? vafan...

om du undrar varför jag snabbt slutade messa i lördags så beror det på olika saker... mest på grund av att min mobil blev stulen av en lallare på en bakgata där mörka gäng ville sälja droger till mig.

annars då? hai...

2008-04-04 @ 17:10:32
URL: http://jagskriverbarafull.blogg.se
Postat av: Miss A

Valborg i Uppsala med Torgnysdotter och mig?
Skaldjursplatå på Tommy Nilssons krog dagen efter?
Eller...förstås...Åre...
Hur kunde jag nånsin tro att du ville hänga med ett par fyrtioåringar.

Postat av: Gremlo

Jag är portad från Åre, annars hade jag följt med och legat tätt intill dig i mörka rum med röda viner. Vi hade kunnat viska till varandra, är det så här man blir på häääääsch?

2008-04-04 @ 19:22:24
URL: http://gremlins.blogg.se
Postat av: Richan

Inget annat än Berlin gäller den helgen. Hihihi & dubbelfniss.

2008-04-04 @ 21:11:01
URL: http://yanie.blogg.se
Postat av: Benny

Curly: Kombinationen Del Toro och Berry låter smaskens. Och ja, lite kär är jag nog i henne. Just nu ser jag faktiskt Hugh Grant och Sandra Bullock i two week notice. Lagomt hemtrevligt såhär efter så ska det låta.

Tågmamman: Tristessen slår så hårt ibland så en fylla är det enda som hjälper. Jag har ju inte möjlighet att leka med en mini som dig.

Mister: Milano sker när du har någonstans att placera mig. För ja, jag kommer. Garanterat. Tills dess, passa dig för mörka gränder, skumma människor och konstiga droger.

Miss A: Åre ser ut att bli nästa helg. Det ger öppet mål för storstan. Pratade med JJ idag om sista april i Uppsala. Det kan bli perfekt. Jag fortsätter sedan turnén till Stockholm. Detta måste vi forska mera på.

Gremlo: Jag kan säkert smuggla in dig bakvägen via Järpen. Jag känner vakten.

Richan: Jag är lite avundsjuk på er resa. Stora stygga W har nyligen varit i Berlin och hävdar att det är störtskönt.

2008-04-04 @ 21:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0