Jag har jobbat för hårt.

Tar därför semester
Flyget går om någon timme
Ankommer tillbaka till 060-området på söndagskväll
Helgen spenderas här

Sankt Jörgen Park Resort

Badbyxor och golfklubbar lämas hemma
Däremot har jag medtagit karta och kompass

Kommentarer
Postat av: P

Vad ska du göra i götlabooorg?!

O på sankt jörgen? Det låter ju nästan fancy. tycker dock du borde testa spaavdelningen innan du ska orientera dig på stan.. även om det blir utan badbrallsen.

Vad hände med GTn förresten?:)

2008-05-23 @ 17:21:35
Postat av: Benny

Leka med andra barn som av en slump är anställd av en stor bankkoncern med huvudkontor placerat i Sthlm.



Sankt Jörgen var oerhört fancy. Hade öppnat i januari. Allt var deluxe. Utom vi som befann oss där. Vi var bedrövliga. Men ack så skoj det var.



Jag testade dock inte spaavdelningen. Merparten av de andra gjorde dock det. Den var, enligt dem, magnifik. Vad jag gjorde istället?! Koncentrerade mig på ett väldans snabbrus i solen. Det gick över förväntan.



Karta och kompass kom till användning. Jag kom, helt oväntat, 2:a i orienteringstävlingen. Mycket stolt anlände jag sedan till banketten.



Kröp ut därifrån strax efter 2. Kräktes hela vägen hem. Jag är verkligen en charmant bankman. Med det vill jag säga att GT:n intogs med samtliga jag stötte på. En av dessa härstammade faktiskt från Helsingborg.

2008-05-26 @ 13:26:03
Postat av: Sanna

Låter som att du är utvilad efter semestern.



Jag befinner mig just nu i Borås - läser till produktutvecklare på textilhögskolan. Men sommaren tänkte jag spendera i norrland.



Vad gör du förutom att orientera och blogga? Inte för att det är så bara...

2008-05-26 @ 16:49:54
Postat av: Benny

P: En liten rättelse till min motkommentar till dig. Med stötte i "samtliga jag stötte på" menar jag inte flörta utan samtliga jag träffade, oavsett kön och charm. Kändes inte riktigt som det framgick! =)



Sanna: Solen skiner och jag är på tårna. Textilbranschen är jag lite sugen på. Rent eget företagsmässigt. Kanske kontaktar dig för konsulthjälp. Orientering var en plojgrej. Inget som jag pysslat med sen gymnastiken i högstadiet. Men med tanke på resultatet borde jag kanske ge trikåerna en chans.



I övrigt så pysslar jag med att finnas till. Har blivit rätt framgångsrik inom just den branschen. För att detta ska var möjligt måste jag ha en sidoinkomst. Denna fås genom arbete på SEB.



Kul att höra att du återvänder till de norrländska skogarna. Du måste skicka en röksignal eller två om du spenderar en kväll i mitt territorium.

2008-05-26 @ 18:59:02
Postat av: P

Av någon anledning, som jag såhär i efterhand överhuvudtaget inte ens kan föreställa mig, föreställde jag mig aldrig att du "stötte" på folk (flirtade). Kanske för att du påstår att du aldrig raggar? Hursomhaver, tanken slog mig inte alls. Men det är ju bra att du förtydligar detta o framhäver din oskuld:)



Jag vill också bo på deluxehotell. Är det bankbranschen jag bör söka mig till isf? Och hur gör jag för att ungå tonårsfyllan? Endast dricka GT med folk jag faktiskt "stöter" på?;)



Förresten, grattis till andra placeringen!

2008-05-26 @ 22:56:05
Postat av: P

Jag orkar inte rätta mig själv men ber om ursäkt för min dåliga svenska i föregående kommentar. Vill tillägga att jag idag tillbringat 13 timmar framför c-uppsats vilket kan ha rubbat hjärnverksamheten en gnutta.

2008-05-26 @ 22:57:57
Postat av: lord Fredruk

S:t Jörgen klingar så där lagom fancy för alla oss som heter Glenn. Namnet associeras främst med ett gammalt sinnessjukhus beläget i Hisingens heart of darkness.

2008-06-18 @ 10:57:07
URL: http://kontaktmannen.wordpress.com
Postat av: Benny

Hotellet var byggt i gamla lokaler som härstammade från sinnessjukhuset. Med tanke på vad som hände där och hur vi betedde oss är jag inte förvånad. Galenskapen satt i väggarna.

2008-06-23 @ 18:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0