Svartblogg jubilerar

Ibland hasar sig tiden fram

Ibland försvinner 365 dagar i en handvändning

Det senaste året har varit en blandning av en handvändning och en evighet

Det senaste året har dessutom Svartblogg varit en del av mitt liv


Det fanns en anledning till att jag startade denna blogg. Slutet av min resa skulle dokumenteras här istället för i en dagbok, där sidorna hade tagit slut. Lämnade ut min adress till en begränsad krets av människor. De visste alltså vem mannen bakom Benny Bling Bling var redan från början. Det var meningen att den informationen skulle stanna där.


Vissa krafter, i form av några av dessa individer och skvaller, har tyvärr inte helt oväntat motarbetat min vilja om anonymitet från start. Idag är inte alls Benny Bling Bling anonym. Idag vet 98 % av de som läser den här bloggen mycket väl vem jag, Marcus, är.


Helt plötsligt måste jag tänka på vad jag skriver.

Helt plötsligt måste jag, personligen, stå för de saker jag säger.

Helt plötsligt är det Marcus ord som bepryder Svartblogg istället för Bennys.


Det ser jag som ett stort problem. Nu har det emellertid varit likt ovan ett bra tag men det är ändå en av anledningarna till kommande förändringar.


Det huvudsakliga skälet är däremot mani. För allt detta bloggande är maniskt och otäckt beroendeframkallande. Likt odugliga TV-program tidigare stal min tid, stjäl nu istället bloggen detsamma av mitt liv.


Skriver till och med ibland, endast för att skriva. Ämnen som då behandlas kan exempelvis vara mitt mediokra liv. (Märkligt att ett ord som i min hjärna har en negativ klang betyder medelmåttliga - fast å andra sidan är det inte så konstigt - lagom är läskigt.) Resultaten av dessa inlägg håller så låg klass att det kan jämföras med smuts. Smuts är inget som jag vill beblandas med. Därför får det nu vara nog.


Vilka är då de kommande förändringarna?

Kommer Svartblogg att läggas ner?

Kommer jag att sluta blogga?


Svartblogg kommer att finnas kvar och jag kommer att fortsätta att blogga, dock med mindre frekvent aktivitet och med ett delvis annorlunda upplägg. Med delvis annorlunda upplägg menar jag mindre Marcus och mer annat. Ja, så är känslan nu vill säga. Vad min hjärna och min kropp förespråkar i framtiden vet jag lika lite som dem.


Trots detta måste Svartbloggs födelsedag firas på ett eller annat vis. Den önskar sig enligt egen utsago inget speciellt, men eftersom den har gett mig oerhört mycket (bland annat beröm och till och med en och annan liggning) så känner jag ett behov av att återgälda den på något vis.


Detta görs enklast genom att visa den hur de olika karaktärerna som den har behandlat ser ut i verkligheten. (Läs: Får inte jag vara anonym - får fan ingen annan vara det heller - MOHAHAHA) Eftersom jag inte har tillgång till fotografier på samtliga bjuder jag därför här på ett axplock.

image73


Fru L med all sin glans

image74


Herr D med Benny him self en sen afterwork 2006

image75


Receptionisten, här i form av surfer girl

image76


Småpojkarna Bearmountian och Hank


image77


Måndagsflickan som försvann till Åre


image78


Mini Sheriffen med sin äldre broder Sheriffen


image79


Sundsvalls snyggaste granne på suddig bild från en sen natt


image80


Flumberg goes pink


image81


Snövit - erbjuder inte bara skumpa utan även Sundsvalls bästa bed & breakfast


image92

JJ - efter en tredagars, att han inte dricker numer är förståligt

image82

SysterYster och Gremlins besudlar Urkult


image83


Miss Kolibri - in black and white

image84


Benny och Flygvärdinnan. Fortfarande glad över att hon valde mig den där kvällen.

image85

Vad är nu detta - har jag blivit manisk och vill visa upp mig själv mest hela tiden som en galning? Nej, istället så vill jag visa hur jag såg ut för ett par dagar sen. Förändringar har skett sedan dess.


image86

Vad är detta för något?


image87


Går tydligen att använda dessa ting.


image88


Lika bra att bli munk. Efter detta får jag inte ligga ändå.


image94

Munk kändes sådär. Hockeyfrilla är det nya!


image90


Två kilo lättare möter jag nu sommaren.


image91


Låt mig säga såhär. Min frisyr har varit mitt allt. Att jag helt plötsligt skulle raka mig känns overkligt. Men även det overkliga kan bli verkligt. Detta sätter mig även i en helt ny situation. Finns risk att min status som liggbar dalade från okej till sådär. Men å andra sidan. Är det frisyren det sitter i - då får det fan va!


Slutligen vill jag tillägga. Samtliga som läser denna blogg verkar vara stamgäster. Att ni använder er tid för att läsa det jag skriver får mig att må bra. Men det är snart sommar gott folk. Låt oss spendera så lite tid som möjligt bakom dessa datorer. Eller som Lundell skulle ha sagt det "Gå ut och va glad din jävel!" - Det tänker jag göra alla fall.


Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: JJ

HAHAHAHAHAH! AHHHHHHHHHH!

2008-05-09 @ 09:49:16
Postat av: Flumber

Fy faan vilket fint inlägg, så himla bra skrivet!
Jag blir tårögd nästan... Jag förstår din känsla och har faktiskt märkt av den lite grann på slutet eftersom vi numer lever i symbios. ( Vilket är det bästa som hänt mig ) NU ser jag fram emot många mysiga hemmakvällar med MIG istället för bloggen:)

Du kunde inte avsluta på ett bättre sätt! Grattis Benny och grattis bloggen !

PS Bilden på mig är manipulerad och jag kommer stämma dig DS

2008-05-09 @ 10:10:00
Postat av: Anonym

Ja du Marcus.. Det lät ju Djävligt genomtänkt att berätta för "världen" att du säljer ditt rövhål för en spottstyver varje månad.. Det trodde jag faktiskt det var Benny som skrev! Är dock ledsen att behöva erkänna att jag listade ut "problemet" för en längre tid sedan. Jag visste att det var du som hässade .. Ingen hörde nåt, En obeskrivbart vidrig lukt spred sig.. en förnöjd suck.. ett belåtet flin. Jag läste dig som en öppen bok men var för feg för att ta upp "problemet".. Sorry.. Livet hade kunnat sett så mycket bättre ut för dig om jag bara försökt prata dig till rätta! Skyldig.. jag känner mig skyldig.. hhuhhmm Om du ska publicera den där bilden så får du faktiskt tillägga att jag blivit stungen av ett bi på vänster kind och att jag gick på Crack på den tiden.. Men jag är ju ren nu!

2008-05-09 @ 12:35:22
Postat av: Benny

JJ: Haha.. förstod att du skulle bli förvånad av det kala huvudet. Rätt stolt att jag viskade något om det innan det var gjort! :)

Flumberg: Bilden på dig är mer beskrivande av din härliga personlighet än allt annat jag sett på bild om någon, någonsin.

Givetvis ska jag möta sommaren tillsammans med dig istället för tillsammans med en dataskärm. Spontan kommentar: Klasskillnad.

Minisheriffen: För visst är det du som gömmer dig bakom osignerat? Först och främst: Du skriver likartat som din journalistbror, skillnaden är att han är lite lite vassare på meningsbyggnad och annat skräp! Men ett hockeyproffs likt dig behöver ju inte de egenskaperna för att dra in storslanten. Eller som jag förstod det just nu är du krutblack. Kanske sugen på att sälja ditt anus för ett par lax? Har en säker kund som skulle passa dig alldeles utmärkt!

2008-05-09 @ 14:09:04
Postat av: Minisheriffen

Pra jissat! Poorer than a churchrat! ..men det ser ut att lösa sig med sjukpenningen nu. Wohoo. Vadan denna anmärkning på min meningsuppbyggnad.. Vad menar du? ..Är han snygg!? Din kund.. En date kan han ju få. Men du får berätta för honom att jag är mer av en giver än en resciever! Så att han inte blir besviken.

2008-05-09 @ 14:41:17
Postat av: Janne Rapp

Tack för att du finns. Du verkar vara en enorm känslomänniska!
Den där månfrisyren skulle du ha behållt.
Vad beträffar din medverkan i Radio Zick Zack så hoppas jag att det publiceras under helgen. Ikväll blir det calvados på ballisen. Skål!

2008-05-09 @ 14:50:58
URL: http://hollkoll.bloggagratis.se
Postat av: rasande rose

Hmm allt fler av mina favoriter försvinner från bloggandet.
Enbart förlust för mej men sommaren lockar mej också. Det har varit ett rent nöje att få ta del av dina texter:)
O ang din frisyr så tycker jag nog att det mer gick från definitivt till okej;)

2008-05-09 @ 14:54:36
URL: http://rosacykel.blogspot.com
Postat av: Gremlins

Är det dina nya skor som skymtar på bilden där håravfallet ligger på golvet? Puss på dig, jag klarar mig inte dagligdags utan dina visdomsord. Som en klok man sade en gång: Jag lever numera i symbios med din blogg.

2008-05-09 @ 20:08:51
URL: http://gremlins.blogg.se
Postat av: Gremlins

Hahaha jag ser nu att det är en sko på riktigt. Jag tyckte det såg ut som en tantsandal utan tå. Men det blev kul ändå, kul att dina skor ser ut som tantsandaler.

2008-05-09 @ 20:10:42
URL: http://gremlins.blogg.se
Postat av: j

äh va töntig du är! snaggat is the shit som de säger i 08området! go boy!!!:)

2008-05-09 @ 20:22:50
URL: http://sagasaria.blogspot.com
Postat av: Monc

jag har iallafall inte skvallrat något ;)

2008-05-10 @ 01:33:20
Postat av: K

I en stor mailrensning försvann en hel del skit, och en del jag bra grejer av misstag. En månad tillbaka kommenterde någon i min omgiving din blogg. Minnet kom rusande tillbaka, visst startade du en blogg? Hittade till slut sidan och oj... wow...

Jag har alltid varit fascinerad av bloggare eftersom en blogg i mångt och mycket är en dagbok på nätet. Dagböcker på den tid jag ägde en var privat. Privata tankar och triviala små godbitar man ville minnas och kunde spara - ocensurerat - oförstört. Att lägga upp sin dagbok på nätet är utlämning och med utlämning kommer för merparten människor en viss ångest - vem läser? Vem vet?..
Men du "Benny".. du gillar det!

Du är en blogg-fetischist!

Så kom inte och snacka anonymitet. Du står och väger på gränsen till en ny värld! En ny livsform tar över internet - alla hemligheter raderade.. bloggare styr världen, hjärntvätt och politiska vinklingar köpta dyrt från högre ort..! Var är världen på väg?!!!

Kanske är jag mest bara upprörd för att du rakade huvudet, Förstår du inte hur mycket större öronen framstår?

2008-05-10 @ 10:25:42
Postat av: Benny

Minisheriffen: Jag kan fixa ihop er redan ikväll. Före det ska jag och Flumberg på picknick med some good looking girls. Avundsjuk? Om du är snäll kan vi avvara en åt dig.

Giver or reciever blir det dock klunsning om. Bäst av tre som alltid när något viktigt står på spel.

Rasande rose: Kul att fröken gillar mina ord. De kommer dock inte upphöra helt. Endast publicerar mer sällan. På tal om frisyr. Okej känns som en väldigt bra betyg. Runt 2 nattetid lördag är okej till och med riktigt bra. Enligt den teorin går jag alltså en ljus sommar till mötes!

Gremlins: Det är mina Miss Elliot sneakers. Katthår längst fram. Sjukt heta.

j: Rakat är nöten! Jag känner verkligen det nu. Står du näst på tur?!

Monc: När ska vi dricka öl ihop? Jag hoppas att svaret är snart. Eller mycket snart.

K: Jag gillar det skarpt. Att blogga alltså. För mycket till och med. Därav förändringen. Men anonymitet hade varit att förespråka. Blir lite väl intimt eftersom jag lämnar ut mig själv rätt mycket.

Men precis som du påpekar är du mest bitter för att jag numer står kal och rakad och möter sommarvinden. Men var inte blyg. Du får möta den med mig när du vill!

2008-05-10 @ 13:33:18
Postat av: Benny

Missade dig Janne.
Vilken skandal.
Nu när jag är med i ditt radioprogram och allt.
Får återgälda det på något vis.
Exakt med vad kan jag inte uttala mig om i skrivande stund.

2008-05-10 @ 13:34:58
Postat av: j

näru benny, det rakade överlåter jag åt männen. har faktiskt funderat på det fler än en gång,men insett att jag aldrig skulle kunna bära upp det med klass som en del kan.
är även inne i ett projekt att försöka göra mig lite mer "feminin", vilket innebär att mitt hår är nu längre än det varit på tre år. och längre ska det bli är tanken.

2008-05-10 @ 16:59:03
URL: http://sagasaria.blogspot.com
Postat av: torgnysdotter

Nä, benny (jag fortsätter kalla dig så i detta forum) jag går inte med på FÖR glest bloggande. Till och med du måste väl jobba lite även på sommaren!? Vi vampyrer som vågar vägra sol och törs jobba måste också få en dos bling-bling. Sirru. Det är viktigt för vasastan. Och sverige.

2008-05-10 @ 21:37:34
URL: http://www.torgnysdotter.blogspot.com
Postat av: jajaja, jag vill vara så jävla hemlig

god damn u look good!

2008-05-11 @ 06:31:05
Postat av: Benny

j: Långt hår. Låter som en bra 'investering'. Jag som har en traditionell syn på flickor. Föredrar flickor med långt hår. Trodde förövrigt du skulle vara en av inventarierna på Oscar igår. Så visade sig inte alls vara fallet.

torgnysdotter: Viktigt för både Vasastan och Sverige. haha.. Vad sägs om en veckoblogg? Det är min plan. Ett inlägg i veckan. Kanske på torsdagar. Strax innan helgens turné börjar. För när det kommer till sommar och helger då tenderar samtliga helger att vara fullspäckade med bus och roligheter.

jajaja, jag vill vara så jävla hemlig: Söndagmorgon halv sju. Två antaganden från min sida. 1. Påtänd? 2. Efterfeststinn? Vilket fall som helst, så suger jag givetvis åt mig utav din antagande.

2008-05-11 @ 13:52:07
Postat av: Annika

Jag är glad att jag hittade dig!
Jag är glad att du jubilerar!
jag är glad över din frisyr!
Jag är glad att det är maj!
jag är faktiskt en rätt glad jävel just nu!

2008-05-12 @ 08:59:36
URL: http://ladycherry.blogg.se
Postat av: Annika

...och du, den där bilden på FV var MYCKET bättre än den i MMS:et!
Jag förstår att du var/är glad!

2008-05-12 @ 09:01:33
URL: http://ladycherry.blogg.se
Postat av: Benny

FV är bra på bilden men utstrålningen fastnade inte riktigt så verkligheten var inte bara bra, utan mycket bra. Så ja, jag är fortfarande glad. Att du dessutom är glad gör mig ännu gladare. Tillsammans kan vi gå runt och vara glad, hela maj.

2008-05-12 @ 21:34:35
Postat av: Janne Rapp

Go morron Världen!
Så har nu Radio Zick Zack återigen sänt ett fullspäckat radioprogram. Din medverkan i programmet kan du skåda genom att följa nedanstående länk. Trevlig midsommar!

2008-05-14 @ 07:46:00
URL: http://hollkoll.bloggagratis.se
Postat av: Lillan

Herrn blev ju en riktig goding..

2008-05-14 @ 09:24:28
URL: http://sandsten.blogg.se
Postat av: s

ryck upp dig! jag vill läsa mer..

2008-05-15 @ 16:25:49
Postat av: torgnysdotter

Det är torsdag. *surar uppfordrande*

2008-05-15 @ 21:36:48
URL: http://www.torgnysdotter.blogspot.com
Postat av: B.

Janne Rapp: Din prestation som radiomästare är strålande. Nästa gång vill jag gärna vara förberedd så jag vet vad jag ska svara på alla konstiga frågor!

Lillan: Så hon tycker det. Vad trevligt!

s:
Jobbar, på riktigt, den senaste tiden. Det har medfört många många timmar övertid och efter det avslappning i form av öl på lokal. Min tillgång till datorer har varit minimal. Min tillgång till tid med datorer än mindre. Kanske lyckas skrapa ihop något i helgen.

torgnysdotter: denna veckas blogginlägg bestod i av min senaste kommentar på din blogg. Den var tillräckligt lång och innehållsrik för att räknas. :)

2008-05-16 @ 15:55:58
Postat av: torgnysdotter

nänu! du kan ju inte snylta på andras bloggar din snålis!

2008-05-16 @ 16:52:43
URL: http://www.torgnysdotter.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0