Alexander Lukas hjärta Fru Fortuna = Sant

De goda får ofta gott med gott. Medan de onda och syndiga krälar i rännstenen. Den största anledningen till denna bisarra uppdelning är världens mest inflytelserika domare, Herr Karma.


Att inte följa denna guds lagar ger en enkel resa till ovan nämnda rännsten. Att jävlas med honom likställs med enkel resa till helvetet via elektriska stolen.


Om man däremot borstar tänderna varje morgon, ger en slant till de gatumusikanter man passerar samt ler och säger god morgon till gamla tanter så ger han backstagepass till hans älskarinna Fru Fortuna. Att få tillgång till slumpens och lyckans gudinna och hennes tjänster är för de flesta en dröm.


Startade fredagen med häng i lya på söder. Med mig i denna lägenhet fanns i runda slängar 15 personer och diverse plockmat. Efter att ha sugit i mig ett par skvättar vin så begav vi oss mot lokal.


Väl där blev det trassel med en neandertalare (läs: vakt). Har otäckt svårt med dessa människors trångsynthet. Ska dock inte gå djupare in på det här. Men kan konstatera att jag förklarade för individen i fråga att hans intelligens och den gatusten jag stod på hade något gemensamt. Gratulerade honom för detta och blev inte alls förvånad när han ville tacka mig genom att bjuda upp på boxningsmatch.


Trots att det inte blev någon fight kan även jag konstatera att mitt beteende inte var att förespråka. För att sparka på en lägre stående varelse motstrider alla regler som Herr Karma har satt upp. Han straffade mig genast genom att lura mig till Casinot för att spela 1500 på rött med bankgaranti på att jag skulle torska.


Vaknade dagen efter med insikten att jag återigen måste jobba upp min förtroende hos domaren. Vad kunde då vara bättre än att springa Stockholm Maraton i cardigan och lågskor? Det om något måste ju anses både som tillräcklig bestraffning samt att det skulle fylla på mitt karmakonto, genom att bjuda åskådare och vänner på ett gott skratt.


Vet inte varför mitt videoklipp inte går att lägga in. Så ni får gott trycka på länken här istället:


Benny Bling Bling springer Sthlm Maraton


Var helt övertygad om att bedriften ovan skulle rendera mig tillträde till Fru Fortuna igen. Ringde därför Jan Stenbeck på söndagen och bad honom spela en slant på häst nummer nio i Elitloppet. Det visade dock sig att endast åtta hästar startade.


Nu kanske någon ser detta som att inte alls fröken tur var på min sida. Ack vad fel ni har. Hon hade givetvis istället riggat loppet med endast åtta hästar eftersom att hon visste att jag skulle kasta bort pengarna genom att spela på mitt otursnummer (nio), endast för att jag själv tror att det är mitt turnummer.


Förstod genast att jag var på rätt spår. Det var därför dags att ta nästa steg. För om Stockholm Maraton gav pluspoäng så skulle nästa bedrift ge obegränsat med tur. För hur stort är det inte att besöka IKEA i 25 gradig stekande sol en söndag? Dessutom svårt bakis den första timmen? Vem var jag då godhjärtad emot när det kom till denna bedrift? Hon såklart, som var oerhört nöjd när vi var åter i lägenheten med en mängd smått och gott.


Nu kommer dock den viktiga frågan.

Hur återbetalades detta via Herr Karma och slussning till Fru Fortuna?


  1. Hittade ett borttappat rikskupongshäfte, fantastiska 270 kronor i kontanter samt ett presentkort på 1000 SEK.
  2. Slängde in en simpel lax på det tacksamma oddset 2.2 för Pittsburgh vinst mot Detroit den gångna natten. De 2200 de renderade i var det givetvis bankgaranti på!

Frågan jag stället mig nu är.

Hur ska jag kunna tillfredställa Herr Karma härnäst?


Funderar starkt på att ringa upp samtliga flickor jag varit risiga mot genom årens lopp. Be om ursäkt samt erbjuda kompensation i form av ett dagsverke.


Hur detta kommer att tolkas samt hur utfallet blir år svårt att precisera.


Kommentarer
Postat av: Lenny

ha ha ha, your name is earl.

2009-06-03 @ 19:44:53
URL: http://grablogg.blogg.se/
Postat av: Gurk

My name is TOM.



Hur kan vi överföra en del av din karma till mig?



//Finanskris

2009-06-04 @ 12:07:06
URL: http://akutpsyk.blogspot.com
Postat av: Benny

Lenny: Ringde fyra stycken igår. Utfallet blev sådär.



Gurk: Du får karma av mig mot att jag får ledig tid av dig. Deal?

2009-06-04 @ 14:59:20
Postat av: Gurk

Taget...



Jag kan smyga omkring i kulverterna på SEB City iförd Lill-Macke-dräkt några gånger i veckan...

2009-06-05 @ 01:55:11
URL: http://akutpsyk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0